Om Visionel ApS – Autoriseret elektriker i Hørsholm

Faglig stolthed & veludførte opgaver

Vores passion for elektrikerfaget brænder igennem

Vi er et professionelt el-firma, der går til hver opgave med et stort engagement og drive, da vi har en kæmpe passion for vores arbejde.

Vores faglige stolthed og det, at vi holder os opdaterede inden for vores fag, er din garanti for en veludført opgave. Hvis du leder efter en autoriseret el-installatør, der kan udføre din næste opgave, finder du den rette el-montør hos os.

Har du brug for rådgivning og vejledning, står vi selvfølgelig også klar til at hjælpe dig. Vores erfaring og viden om vores fag gør os til de perfekte sparringspartnere og vejledere, når du har et projekt forude.

Bag om Visionel: Hvem er vi?

I 2005 var der generationsskifte i Visionel, og her tog Søren Terp over. Søren er ekspert i altid at bevare overblikket, og så har han mere end 29 års erfaring i branchen. Derfor er han mere end kompetent til at stå i spidsen som mester for både firmaet og vores fire svende.

Visionel ApS i dag

Vi holder i dag til i Hørsholm Midtpunkt, og firmaet tæller fem dygtige elektrikere, som løser en bred vifte af opgaver inden for omforandring og service af belysning, EDB-installationer, stærk- & svagstrøm samt andre elinstallationer. Vi laver naturligvis også nye installationer.​

Vores kundekreds tæller især virksomheder og industri i Nordsjælland, men vi servicerer også hellere end gerne private. Vi kører på hele Sjælland.

Visionel ApS har mere end 25 års erfaring fra branchen, og med vægt på kvalitet og god service er vi derfor en oplagt samarbejdspartner.

Firmaet blev grundlagt i 1985 af John Høeberg, under navnet Høeberg El, med base i Hørsholm.​

I 2005 var der generationsskifte i Høeberg El, og firmaet blev overtaget af elinstallatør Søren Terp, som i 2010 ændrede firmanavnet til Visionel ApS.

Værdier

Den gode dialog med kunden og gennemgående kvalitet fra inderst til yderst i vores arbejde er fundamentet for Visional ApS.

Vi overholder vores aftaler og yder altid en service, som er helt i top. Vi er ikke tilfredse, førend kunden er tilfreds.

Opgaver vi har hjulpet med

Varme & Ventilation

Parkeringslys (Design, Layout og installation)

Paniklys/Nødlys

Vedligehold af ABDL

Alm. vedligehold

Nye boliginstallationer

Individuelle 1-familiehuse

Alm. installationer

Industriinstalltioner

Maskin installationer

Varme, ventilation og køling
Dørautomatik
Escalator installationer
Bustiksinstallationer
Reklamelys (design & installation)
Nødlys

Alm. Bolig installationer

Data kabling & Test​

Installation for specielle maskiner for test

Ring til os på telefon 45 57 06 36, eller skriv til os på info@visionel.dk

Referencer